Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър Нова твВлогърът Флора Стратиева коментира в предаването Пресечна

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър Нова твВлогърът Флора Стратиева коментира в предаването Пресечна
Коментари Харесай

Флора Стратиева: БСП се опитва да навлезе в играта

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър Нова тв

Влогърът Флора Стратиева разяснява в предаването " Пресечна точка " по БТВ новия парламент: 

" В това Народно заседание следим по-различна атмосфера, в сравнение с в 45-тото. Партиите приказват по нов метод. Няма я тази атмосфера на непрекъснато борба. Вече политическите субекти имат доста по-голяма отговорност да сформират държавно управление и няма по какъв начин да си разрешават толкоз зрелища като в предния парламент. 

И преди наблюдавахме, че Ива Митева бе определена с болшинство като сега. Гласуването на Движение за права и свободи не беше основно в тази ситуация. Преди това чухме, че за един от главните цели би трябвало да се търси поддръжка от всички. 

Има възможност да се търси поддръжка от Българска социалистическа партия. Те са партия на митинга. Трябват им 8-9 гласа, които не им доближават. Българска социалистическа партия се пробва да навлезе в играта. 

За правосъдната промяна би трябвало да се търси поддръжка от всички. Такива са сигналите. Те също са партия на митинга. Да пратиш народа на нови избори. БСП се пробва да излезе от изолираност. "  

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР